Produkty
Dorty a koláče
Čokoládový fondant se šlehačkou
Čokoládový fondant se šlehačkou
Tekuté horké srdce!
Smícháním hromady čokolády s máslem a vejcem lze vytvořit těsto, které je skvělé pečené i nepečené. A toho využívá klasika mezi teplými dezerty – Fondant. Po bleskové úpravě v našich turbo pecích dostanete na talíř poměrně brutální nálož výborné čokolády. Zčásti v pevném a z části v polo-tekutém stavu. Bez šlehačky by to snad ani nešlo sníst.
Pokud by se některý dezert dal azvat vášnivým, tak je to rozhodně tento.
Další dorty a koláče
Informace o produktech
- Orientační výživové hodnoty výrobků k 20.5.2020
(formát PDF) - Alergeny obsažené ve výrobcích k 20.5.2020
(formát PDF) - Orientační výživové hodnoty výrobků k 6.10.2020
(formát PDF) - Alergeny obsažené ve výrobcích k 6.10.2020
(formát PDF)